Ви за це заплатили: які речі можна брати з готельних номерів, не хвилюючись

Перед тим, як виїхати з готельного номеру, постояльці нерідко задумуються: а що ж вони можуть забрати з собою, щоб це не вважалось крадіжкою? Можливо, ті милі баночки з шампунем та лосьйоном, які так добре підійшли волоссю чи зручненькі капці, які точно пригодяться вдома, коли навідаються гості?
Ось перелік предметів, які ви спокійно можете взяти собі у якості сувенірів.
Домашні капці
Дійсно, одноразові капці, які чекають на кожного постояльця у номері, можна і треба при бажанні забирати з собою (адже ними так ніхто не користуватиметься після вас).
Туалетне приладдя
Усі засоби особистої гігієни, якими ви користувалися під час проживання у номері, мають повне право опинитися у вашій валізі. Серед найпопулярніших продуктів, які готелі залишають для своїх постояльців у ванній кімнаті – шампунь, гель для душу, лосьйон для тіла, ватяні диски та палички, зубні щітки. Тож, якщо усе це добро ще може вам пригодитися – сміливо забирайте його з собою!
Їжа і напої
У якості компліменту декі готелі залишають для своїх гостей фрукти, солодощі та напої. Та будьте пильні! Все, що знаходиться у міні-барі, зазвичай, платне.
Ручки та блокноти
Нерідко на письмовому столі (якщо такий є у номері, звісно) можна знайти блокноти та ручки з брендуванням готелю. Кожен постоялець при бажанні може також залишити їх собі на згадку.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment